Vakantie - Reizen
Vakantie - Reizen > Privacy Statement

Privacy Statement voor Vakantie - Reizen

PRIVACY STATEMENT
Vakantie-Reizen.net respecteert de privacy van iedere bezoeker van deze website. Onze Privacy Statement beschrijft de gegevens die worden verzameld en hoe deze worden gebruikt.

PERSOONLIJKE GEGEVENS
Vakantie-Reizen.net verzamelt en bewaart geen persoonlijke gegevens zoals uw naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres, tenzij u ervoor kiest het ons te verstrekken. Als u ons uw persoonlijke gegevens verstrekt zullen wij dit alleen gebruiken voor onze eigen informatie. Wij zullen deze gegevens niet verstrekken aan derden.

LOG FILES
Vakantie-Reizen.net verzamelt bepaalde technische informatie wanneer u deze website bezoekt. Bijvoorbeeld de domeinnaam vanwaar u toegang kreeg tot deze site, de pagina's die u heeft gezocht, en de datum en tijd dat u deze site heeft bezocht. Deze gegevens worden gebruikt om de effectiviteit van de site te analyseren. Hiervoor gebruiken we alleen het IP adres, en dit is niet gelinkt aan persoonlijk identificeerbare informatie.

COOKIES
Vakantie-Reizen.net gebruikt geen cookies.

LINKS NAAR SITES VAN DERDEN
Vakantie-Reizen.net bevat links naar sites van derden. Wij willen u erop wijzen dat wij niet verantwoordelijk zijn het privacy beleid van deze websites. Wij adviseren u de privacy policy te lezen van iedere website die persoonsgegevens verzamelt.

Deze privacy statement geldt slechts voor de informatie die wordt verzameld door Vakantie-Reizen.net.Vakantie - Reizen Home

Copyright 2006
http://www.vakantie-reizen.net